INSCHRIJVINGEN

Elk kind is welkom bij ons. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en ouders een juiste schoolkeuze maken en kunnen kiezen voor een school waar ze zich goed voelen. Een school leer je kennen door op bezoek te gaan en te kijken en voelen wat er leeft. Daarom nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek of een rondleiding door de school.

Zodra je als ouder een school gevonden hebt waar je je goed bij voelt, is het belangrijk dat je kind op tijd ingeschreven wordt. Want om zoveel mogelijk onderwijs op maat te kunnen aanbieden, geldt in onze klassen een maximumcapaciteit en kunnen sommige van onze klassen snel vol zitten.

We vinden het belangrijk dat je al bij de inschrijving al je vragen kunt stellen, zodat je de eerste schooldag zonder zorgen kunt beginnen. We trekken daarom met plezier net zoveel tijd uit als jij (of je ouders) denkt nodig te hebben. Wil je geen wachtende ouders die achter jou staan te trappelen voor hun beurt? Dan kan je een afspraak maken.INSCHRIJVINGEN

Wanneer?
Op schooldagen:
tijdens de schooluren van 08.30 uur tot 16.30 uur (behalve op woensdagnamiddag)

Tijdens onze VIP inschrijfdagen:
– Zaterdag 30/06, van 10 tot 13u
– Maandag 2/07, van 16 tot 19u
– Donderdag 16/08 van 10 tot 13u
– Zaterdag 18/08, van 10 tot 13u
– Woensdag 22/08, van 16 tot 18u

Inschrijven kan op zondag 18/03 tijdens de doebeurs, vanaf 19/03 t/m 4/07 en vanaf 16/08 tijdens de schooluren of na afspraak.

Wat meebrengen?

  • identiteitskaart
  • origineel getuigschrift van het basisonderwijs
    Als je je getuigschrift al hebt, breng je het mee. Wie zich vroeger op het schooljaar wil inschrijven, kan dat. Je brengt het getuigschrift dan later binnen.