Werken voor onze school

Wat zijn we blij dat je op deze pagina hebt geklikt. Want onze leerlingen verdienen de beste leerkrachten, met een hart voor kinderen en veel goesting om leerlingen in groei te zetten. Welkom dus!

Terwijl jij voor jouw leerlingen zorgt, zorgen wij voor jou en je professionele ontwikkeling. Met intensieve aanvangsbegeleiding door onze Scholengroep Adite en mogelijkheden om je verder te professionaliseren in de school.

Bij ons sta je er niet alleen voor. Je komt terecht in een community. Dat is niet alleen een warm nest voor de leerlingen, maar ook voor jou en je meest naaste collega’s. Door te werken in kleinere, vaste teams zal je snel je weg vinden op school en je plaatsje binnen het grotere geheel. Daarnaast hebben we in onze school ook heel wat opgeleide talentenbouwers, die niet alleen zorgen voor de talenten van onze leerlingen maar ook van alle collega’s. Zij kunnen je op weg helpen met je eigen talenten en geven je tips om er ook met je leerlingen mee aan de slag te gaan.

Overtuigd dat dit ook iets voor jou is? Dan leggen we je graag uit hoe je met ons in contact komt.

Stuur alleszins je cv en sollicitatiebrief naar directeur@russelberg.be.

Tussen 15 april en 15 juni staat de sollicitatie-website van het GO! open om te solliciteren voor het volgende schooljaar. Het is aan te bevelen om ook daar je kandidatuur in te dienen en aan te geven dat je voor onze Scholengroep (Scholengroep 12 Adite) wil werken. Is deze periode voorbij? Geen nood: je sollicitatie blijft zeer welkom.

Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!

Zoek je een stageplaats? Wij werken via het stagesysteem van Lerarenstage. Neem contact op met je school om een stageaanvraag in te dienen via dit systeem.