Sidekick voor de directeur

Ik ben Dimitri en ik word vanaf 1 september directeur van campus Russelberg in Tessenderlo. Ik kijk er heel erg naar uit om aan de slag te gaan in deze mooie school, maar ik kan dat natuurlijk niet alleen.

Om dat avontuur op poten te zetten in het secundair onderwijs ben ik op zoek naar een

SIDEKICK voor de DIRECTEUR

Is het secundair onderwijs helemaal jouw wereld?┬á En heb je zin om een team van ge├źngageerde leerkrachten verder te ondersteunen en begeleiden? Ik sta na de zomer met iedereen in de startblokken om in dit avontuur te duiken en het ambitieuze verhaal van campus Russelberg verder te zetten. We zoeken iemand met goesting die zich wil engageren om samen met mij en de leerkrachten mee vorm te geven aan het verhaal.

Wat dat concreet inhoudt? Alleen maar uitdagende taken! We blijven verder werken aan een krachtig pedagogisch-didactisch beleid en een doelmatige structuur waar de leerling centraal staat en omringd wordt door een warm team leerkrachten. Maar daarnaast moeten er ook praktische en organisatorische dingen aangepakt worden: van klassenraad tot opendeurdag. Wil je graag nog een extra kers op de taart? Binnenkort kunnen we met zijn allen plannen tekenen en uitwerken, want de campus krijgt een volledig nieuw gebouw dat we vanaf nul kunnen uitwerken.

Hoe we de taken onderling verdelen, hangt helemaal af van wat jij het liefst doet en het best kan. Geen rigide kader dus, maar een fijne en flexibele werksfeer waarin je de ruimte krijgt om je eigen beste plek te vinden.

Heb je er zin in? Stuur dan voor 9 juni je CV door naar onthaal@adite.be. Wij maken zeer graag kennis met jou!