Verkoop

TWEEDE GRAAD

Iets voor jou?

Werk jij graag met een computer? Vond je talen leuk in de eerste graad en heb je iets met cijfers? Ben je creatief, sociaal en nauwkeurig? Dan is verkoop iets voor jou! Je leert producten presenteren, verkoopsgesprekken voeren en een boekhouding bijhouden.

Wist je al?

… dat je in de StarBox-community van verkoop werkt op een flexibele manier. Dat betekent dat je je eigen leerproces in handen neemt door zelf in te plannen wanneer je voor welke opdrachten van bepaalde vakken werkt. Deze planning van de werkweek wordt aangevuld met instructiemomenten door de leerkrachten.

… dat in onze community er niet meer wordt gewerkt met cijferrapporten, maar met maatrapporten. Dit heeft het grote voordeel dat het erg duidelijk wordt waar je talenten én werkpunten liggen.

… dat je nog meer in groei wordt gezet door de theorie in de praktijk om te zetten in onze eigen schoolwinkel, StarBox. Eigenaarschap betekent in ons FLEX-model dus niet alleen je eigen leerproces in handen nemen, maar ook letterlijk een echte onderneming leren runnen. In de derde graad word je ingezet als coach voor de leerlingen van de tweede graad die op stage komen in de schoolwinkel.

Lessentabel

ALGEMENE VORMING - 4U

Levensbeschouwing 2
Lichamelijke opvoeding 2

SPECIFIEKE VORMING VERKOOP - 28U

Engels
Frans
Nederlands
Project Algemene Vakken
Toegepaste economie
Toegepaste informatica
Verkoop
In de StarBox-community van verkoop werk je op een flexibele manier. Dat betekent dat je je eigen leerproces in handen neemt door zelf in te plannen wanneer je voor welke opdrachten van bepaalde vakken werkt. Deze planning van de werkweek wordt aangevuld met instructiemomenten door de leerkrachten. In onze community wordt er niet meer gewerkt met cijferrapporten, maar met maatrapporten. Dit heeft het grote voordeel dat het erg duidelijk wordt waar je talenten én werkpunten liggen. Je wordt nog meer in groei gezet door de theorie in de praktijk om te zetten in onze eigen schoolwinkel, StarBox. Eigenaarschap betekent in ons FLEX-model dus niet alleen je eigen leerproces in handen nemen, maar ook letterlijk een echte onderneming leren runnen. In de tweede graad kom je op stage in deze levensechte shop en word je gecoacht door leerlingen van de derde graad


Jouw mogelijk pad


TWEEDE GRAAD

DERDE GRAAD

JOUW TOEKOMST

TWEEDE GRAAD

  • VERKOOP

DERDE GRAAD

JOUW TOEKOMST