Verkoop

DERDE GRAAD

Iets voor jou?

Heb je ondernemersbloed, kan je goed met mensen om, ben je enthousiast, vriendelijk, beleefd, sociaal, heb je oog voor detail, ben je creatief en kan je werken in een team? Dan is deze richting zeker iets voor jou!

Deze studierichting is arbeidsmarktgericht. Dat betekent dat we je dankzij heel wat praktijkvakken voorbereiden op een job.

Wist je al?

… dat je zelf een winkel mag runnen in onze school, …. dat je stages kan lopen bij multinationals in binnen- en buitenland, … dat sommige praktijklessen in een echt bedrijf doorgaan, … dat bijna iedereen die bij ons afstudeert onmiddellijk aan het werk kan in een van de stageplaatsen.


Wij runnen een echte winkel, met echte leveranciers, klanten en echt geld!


Kobe
5 Verkoop

Lessentabel

ALGEMENE VORMING - 4U

Levensbeschouwing 2
Lichamelijke opvoeding 2

SPECIFIEKE VORMING VERKOOP - 28U

Boekhouden
Dactylo
Engels
Frans
Public Relations
Project Algemene Vakken
Toegepaste economie
Toegepaste informatica
Verkoop
In de StarBox-community van verkoop werk je op een flexibele manier. Dat betekent dat je je eigen leerproces in handen neemt door zelf in te plannen wanneer je voor welke opdrachten van bepaalde vakken werkt. Deze planning van de werkweek wordt aangevuld met instructiemomenten door de leerkrachten. In onze community wordt er niet meer gewerkt met cijferrapporten, maar met maatrapporten. Dit heeft het grote voordeel dat het erg duidelijk wordt waar je talenten én werkpunten liggen. Je wordt nog meer in groei gezet door de theorie in de praktijk om te zetten in onze eigen schoolwinkel, StarBox. Eigenaarschap betekent in ons FLEX-model dus niet alleen je eigen leerproces in handen nemen, maar ook letterlijk een echte onderneming leren runnen. In de derde graad word je ingezet als coach voor de leerlingen van de tweede graad die op stage komen in de schoolwinkel

STAGE

De stage wordt ingericht als blokstage, verdeeld over 2 stageperiodes van een aantal weken. Deze periodes vervangen het gewone lessenrooster. In de derde graad doe je ook nog aan werkplekleren en ga je op stage in bedrijven en winkels