Verzorging

DERDE GRAAD

Iets voor jou?

Heb jij een groot hart voor kinderen en bejaarden? Ben jij een teamplayer? Krijg je energie van het zorgen voor mensen? Zeg je op al deze vragen volmondig ja? Dan is de richting Verzorging echt iets voor jou! Binnen de richting Verzorging word jij klaargestoomd om aan de slag te gaan in de zorgsector.

Deze studierichting is arbeidsmarktgericht. Dat betekent dat we je dankzij heel wat praktijkvakken voorbereiden op een job.

Wist je al?

… dat door jou als kinderverzorgster de kleuters perfect voorbereid zijn om naar de kleuterschool te gaan? Dat jij als verzorgende een lach op het gezicht van een bejaarde kan toveren en dat dit evenveel energie aan je geeft als het eten van een heerlijke praline?


De richting verzorging is een mooie en vooral een nuttige richting als je van kinderen en/of ouderen houdt. Je leert er met kinderen en ouderen omgaan en hoe ze zijn. Dus sta niet te wachten en ga er gewoon voor! Geloof me, je krijgt er geen spijt van!


Jolien
5 Verzorging

Lessentabel

ALGEMENE VORMING - 10U

Frans 2
Levensbeschouwing 2
Lichamelijke opvoeding 2
Project Algemene Vakken 4

SPECIFIEKE VORMING VERZORGING - 16U

Expressie 2
Huishoudkunde 3
Opvoedkunde 4
Verzorging 7

STAGE - 10U

De stage wordt ingericht als blokstage waarbij je een equivalent van 10 uren per week per schooljaar presteert, verdeeld over 2 stageperiodes van een aantal weken. Deze periodes vervangen het gewone lessenrooster